Waarom?

Toen die vriendin me vertelde dat het mis was, vroeg ik me af: Wat zou u doen als u morgen te horen krijgt dat u kanker heeft?

Ik wil met mijn expeditie 50.000 euro bijeen brengen en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. De vraag die voor mij centraal staat is: ‘Wat zou u doen als u morgen te horen krijgt dat u kanker heeft?’ Onderweg ga ik in gesprek met mensen die ik tegenkom en stel ze allemaal die vraag. De interviews, video’s en foto’s zijn in mijn blog terug te vinden.

Doneer

Stort uw bijdrage op:
rekeningnummer: NL46RABO019 762 0043
ten name van: dhr. P.J.F. Fontaine
onder vermelding van: La Vie est Belle

of gebruik de QR-code om te doneren:

Doneer aan de stichting La Vie est Belle die ik hiervoor heb opgericht. Voor 10 euro, sponsort u mij 5 kilometer op weg met mijn expeditie.

Kankerbestrijding

Die vriendin is niet de enige. Vorig jaar kregen 124.000 Nederlanders te horen dat ze kanker hadden. Hun leven staat dan op zijn kop. Angst, onzekerheid en loodzware behandelingen staan ze te wachten. Gelukkig zijn de prognoses steeds beter. Het onderzoek in Nederland staat op een hoog niveau. Door mij financieel te steunen als sponsor of donateur, kunt u een steentje bijdragen.

Paul Fontaine, Stichting La Vie est Belle, reist af met zijn tractor naar de Noordkaap.